Leon Pater Vastgoed Schoorl

Vastgoed
Services

Wij maken de vastgoedwereld toegankelijk voor u. Leon Pater Vastgoed is uw aanspreekpunt voor advies in ruimtelijke ontwikkeling, planvorming en vergunningen, en is uw partner bij aankoop en verkoop van vastgoed. Een overzicht van onze dienstverlening:

Goed geregeld
Strak georganiseerd
Helder gecommuniceerd

Ruimtelijke ontwikkeling

Ruimtelijke ontwikkeling vraagt om uitgebreide plannen. Het opstellen van deze plannen vergt veel tijd en kennis van zaken. Wij snappen dat u naast uw dagelijkse werkzaamheden geen tijd heeft voor veel papierwerk en contactmomenten met de gemeente. Daarom verrichten wij deze werkzaamheden graag voor u. Leon Pater Vastgoed heeft veel ervaring met het opstellen van degelijke plannen en weet wat de gemeente verwacht. Wij kennen de regels en weten hoe we uw ideeën het best kunnen verwoorden in een compleet plan. Zo kunnen we snel in kaart brengen of uw idee haalbaar is en hoe lang bepaalde plannen kunnen gaan duren. Of het nu een eenmalig plan betreft, of juist een traject dat constant in beweging is, Leon Pater Vastgoed is goed geregeld, strak georganiseerd en helder in communicatie.

Planvorming en vergunningen

Tegenwoordig kunt u steeds meer vergunningen aanvragen via het internet. Er zijn echter vergunningen die alleen aangevraagd kunnen worden middels een onderzoek of een degelijke onderbouwing. Vaak zijn er meerdere documenten nodig bij een uitgebreidere aanvraag of maakt de vergunning deel uit van een grotere aanvraag. Doordat iedere aanvraag anders is, verschilt dit per situatie maar ook per gemeente. Leon Pater Vastgoed heeft ervaring met allerlei verschillende situaties en heeft veel kennis van het beleid van diverse gemeenten. Wij helpen u daarom graag met het opstellen van de aanvragen voor allerlei vergunningen en nemen u het werk uit handen. Door ons veelvuldig contact met allerlei gemeenten weten wij wie we moeten benaderen en vooral ook hoe, zodat u snel weet of uw aanvraag goedgekeurd wordt.

Aankoop van vastgoed

Bij het optimaliseren van uw vastgoedportefeuille hoort de uitbreiding met nieuwe objecten. Leon Pater Vastgoed is uw gesprekspartner om een volledig beeld van de markt te schetsen en objecten te identificeren die uw beleggingsstrategie versterken. Onze uitgebreide kennis en ervaring in de beleggingsmarkt zijn van onschatbare waarde. Wij adviseren u bij het selecteren van de juiste objecten en hoe de eigenaar het beste benaderd kan worden om de koop aan u te gunnen.

Verkoop van vastgoed

De markt voor vastgoedbeleggingen is meer dan ooit een complex speelveld. Hieraan kunnen deelnemen vergt meer dan alleen een groot relatienetwerk. Het gaat om de persoonlijke relatie met de juiste personen die beslissingsbevoegd zijn. Hun financiële doelstellingen en beleggingsstrategie kennen, weten hoe zij hun portefeuille willen uitbreiden of afstoten. Door hechte persoonlijke relaties die Leon Pater Vastgoed heeft met beleggers op alle niveaus, weten wij als geen ander waar kapitaal beschikbaar is. En welke aspecten bepalend zijn om uw vastgoed onder de aandacht te brengen bij de juiste partijen.

Vragen?

Kan ik u van dienst zijn of heeft u vragen?
Neem gerust contact op.